Pesut, pinnoitukset ja maalaukset - huoltomme avulla kattosi voi paremmin

Katto on tärkeää pitää kunnossa. Se antaa rakennuksellesi paitsi suojan, huolettu katto vaikuttaa myös koko julkisivun ilmeeseen. 

Aina katto ei vaadi mittavaa remonttia, vaan pesulla, maalauksella ja pinnoittamisella saadaan kohennettua katon kuntoa, jopa uuden veroiseksi. Kokeneella ammattilaisella on hallussaan tehokkaat työtavat, tarvittava kalusto ja oikeat aineet, joilla onnistuvat kaikkien vesikatteiden huollot. 


Pesumme hätää roskat ja kasvustot katoilta

Katolle kertyy ajan saatossa likaa, levää, sammalta ja muuta sinne kuulumatonta. Likainen katto voi laittaa liikkeelle suuriakin ongelmia, jos kasvusto pääsee vaurioittamaan pintaa, mikä luo olosuhteet esimerkiksi vesivahingoille. Pesu kannattaakin tilata ajoissa, jolloin katto pestään huolellisesti ja kasvusto tuhotaan. 


Huoltomaalaus on hyväksi katollesi

Pinnastaan rapautunut katto voidaan pesun jälkeen maalata uuteen uskoon. Maalaus on nopea ja edullinen tapa huoltaa katto kuntoon. Vanhakin kate saa täysin uuden loiston taitavien maalareidemme käsissä. Hyvin tehty lopputulos tuo talosi esiin aivan uudella tavalla. 


Kattopinnoitus antaa vahvan suojan

Katolle levitettävä pinnoitus on tehokas suoja kasvustoa, likaa ja vettä vastaan. Pinnoitus voidaan tehdä vielä hyvässä kunnossa olevalle, puhtaalle katolle. Laadukas pinnoite muodostaa katolle suojaavan kalvon, joka kestää paremmin lumenkin aiheuttamia rasituksia. Menetelmällä saadaan ehkäistyä tehokkaasti kattoa ja koko rakennusta uhkaavia vaurioita.

Tiili, mineriitti tai pelti - hoidamme kaikkien katteiden huollot ammattitaidolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »